Hei alle gode :-) 

Litt nytt frå Vikavegen 2 i dag :-)

* Blomster. Vi har vore under ombygging ei periode for at vi skal gjere bedre plass til blomsterarbeid. Vi er stolte og optimistiske med tanke på at vi har fått bli distributør av blomsterhelsingar for Interflora, for HEILE Flora Kommune. Alle treng ein faghandel innan blomster ein eller anna gang, i sorg eller glede, og vi er takknemlige for alle gode tilbakemeldinger på vårt arbeid. Vi strekker oss lang for å hjelpe, og minner om at ved å vere tidleg ute med bestilling kan de lette vår arbeidskvardag <3 

* Studio B. Du har gjerne sett at vi har flytta ut av kontorlokala våre for å gjere plass til ein leigetaker, og Bjørn Wilhelmsen er no i ferd med å ta lokalene i bruk. "Studio B" vil ta form etterkvart, og vil jobbe med lyd og bilde. Har du bruk for fotograf til konfirmasjonsfesten så ta kontakt med Bjørn på 94850335, ved å ringe eller sende SMS.   

* Ledige lokaler. Vi har framleis ledig mellom 40 og 60 kvadratmeter lokaler, som kan byggast om for aktuell leigetaker. Muligheter for utstillingsvindauge og inngang ved bussholdeplass. Kontakt oss på 95152023. 

blomstereikefjordnett

 

 

Fjellet

Fjellet
Fjellet 2

Eikefjord

Eikefjord 1
Eikefjord 2

Hallen

Hallen 1
Hallen 2