Det er no fire år sidan ein laga ein liten vri pågudstjenesta 1. juledag. Trufaste musikarar og songarar frå Eikefjord, Naustdal og Florø har stilt opp og deltatt i gudstjeneste med litt endra liturgi og folketonar. Det er meininga at kyrkelyden deltar og ikkje berre ser på eit show.

Sogneprest Dag Leirvik ønsker alle Eikefjordingar velkommen i kyrkjar kl 13.

Julafta startar gudstjenesta kl 16.

FJELLET

hovlandstoylen.jpg

Eikefjord

20050810-blanipa.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170511-400-sang.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com