Som nevnt kjem løpekongen Mensen Ernst til Eikefjord førstkomande lørdag 14.september. I den forbindelse har EIL tenkt å arrangere ulike aktiviteter på idrettsbana frå kl 13.30- 15.00. Løpekongen ankommer idrettsbana ca 15.10. 

Av aktiviteter kan vi nevne: " EIKE- Natursti" for dei minste, Rulleskigåing, Mini-fotballturnering, 60-meter og mulighet for å prøve ulike friidettsutstyr.

Det vert servert svele, kaffi og saft til alle som tar turen nedom idrettsbana, og maskoten Eike er også på plass.

Eikefjord Skulemusikk vil saman med Koriander framføre nokre sanger, deriblant "Påfuglsangen".                  

Velkommen til Store og Små.  

FJELLET

hovlandstoylen.jpg

Eikefjord

20150917-betnene.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20190817-400-efjdg.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com