I forbindelse med at løpekongen Mensen Ernst kjem til Eikefjord vil det verte kveldsforedrag med Kenn Halstensen -"trening og ernæring" på In-Spire kl 18.00. Teatersjef Terje Lyngstad vil også holde eit foredrag.

Det vil bli servert enkel fingermat. Gratis inngang. Velkommen!!!!

Mensen Ernst løpet er ei innsamling til Kreftforeninga og EIL har dermed gitt i gåve 1000,- kr til dette formålet. Oppmoder andre idrettslag om å gjere det samme.

FJELLET

20060611-550-vikan08.jpg

Eikefjord

20140816-barntohjul.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170511-400-hallen.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com