På lørdag 26 oktober, kl 14 åpner Florø Motorsport Klubb den minste av dei to Enduro banene på Grov. Dei deler inn i aldersbestemte grupper, så alle skal få kjøre!

Vi gleder oss stort, kom og del denne store dagen med oss, seier leder i klubben Isabella Flister.


Det vil bli mulig å få kjøpe dagslisen for dei som ikke har lisenskurs. Den koster kr 190 og må betales kontant.

Vi skal prøve å stiller med en sykkel, en atv og kjøre utstyr for dei som ikke har utstyr og ønsker å prøve.

Dere som kommer med sykler må laste dem av ved statnett sin avkjørsel og trilles over veien, dette organiseres av vakten på stede. Parkering ved skytebanen.

Vi fyrer opp grillen så det er mulig å få seg pølse m/brød, saft og kafe!

FJELLET

20140601-625-grunnevatnet.jpg

Eikefjord

20150621-storebru.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170511-400-sang.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com