Eikefjord basket skal spele mot Ulriken frå Bergen i morgon laurdag 2 november kl14.30 i Svelgen idrettshall. Ulriken er en av dei store basketklubbene i Norge, dei har spelt i eliteserien i over 30 år. Ulriken spilte forrige sesong i 2 divisjon så dette kan bli ei tøff kamp.
Dag Nybø spilte for Ulriken i 13 år men er no spelande trenar for Eikefjord så det blir spennende å møte igjen si gamle klubb. Eikefjord har begynt sesongen i 3 divisjon meget sterk med 4 seire og er dei einaste i 3 divisjon utan tap.
Vel møtt til kamp, gratis inngang

FJELLET

nipevatnet2.jpg

Eikefjord

20140815-kake.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170517-400-toget.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com