Vel overstått julehøgtid, og riktig godt nyttår, gode sambygding. Vi på In-spire er godt i gang med varetelling, og trapper opp nyttårssalget med ytterlegare to kategorier på damekle, 50% og 70% i tillegg til 30%. Det er framleis mykje fint til barn, og mykje fin julepynt, alt til halv pris. Dekorbelysning fra Watt&Weke til 70% rabatt. Fint om du vil hjelpe oss å rydde plass til våren :-)

FJELLET

hovlandstoylen.jpg

Eikefjord

20150928-komunekaia.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170511-400-sang.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com