Tur frå Osen til Vasset
Frå Osen kan du gå tur til Vasset. I Osen går du vegen nordover til elva og over brua og vidare opp skogsvegen i Oslia. Så går du i austleg retning inn til Vassetbrekka og ned Vassetdalen mellom Vikafjellet og Leirvågfjellet. Du kjem då ned til skogsvegen som går ned til Svardalsvegen sør for Vasset.
Turen er ca. 5, 5 km og du brukar ca. 2 timar.

Frå Vassetbrekka kan du gå tur i nordvestleg retning til Vikafjellet (647 m), eller du kan gå i søraustleg retning til Leirvågfjellet (591m).
Frå Svardalsvegen sør for Vasset er det ca. 4,5 km til kvar av desse fjella, og du brukar ca 3,5 timar tur – retur.

600 tur osen vasseth

FJELLET

20060611-550-vikan08.jpg

Eikefjord

20130209-sentrum.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20171105-400-styrke.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com