E-Net LAN er over for denne gang, og dette har vært kjekt å være arrangør av. Tilbakemeldingane på LANet viser at dette er nokke som er verdt å gjenta, og det komme vi til å gjere. Det einaste spørsmålet er når?

Med ca 50 maskiner, og fleire besøkande er dette det mest besøkte LANet som er arrangert i E-Net LAN sitt regi. Dette hadde ikkje vært mulig uten Indata si snarlige hjelp. Dei stilte opp med switcher og fleire IP-er når vi merka kor stor pågangen var. Vi vil og takke ICA Sparmat Eikefjord og SPAR Eikefjord for deira velvilje med kioskvarer og premier til compoane. Sjøhuset stilte også opp med premie, og har gitt våre deltakara noke anna enn Billy's og chips å ete på igjennom LANet. Om du er sugen på meir spilling, er IT-Cafeen i florø plassen, dei sponsa oss og med premier til compoane.

Eg vil og takke alle vaktene som stilte opp, dei som hjalp oss å rigge opp, kioskpersonellet, vaskehjelpene og alle andre som stilte opp. Og Hans Erik var til god hjelp når alle maskinene skulle opp på nettet fortast mulig, takk til alle!

Fjellet

Fjellet
Fjellet 2

Eikefjord

Eikefjord 1
Eikefjord 2

Hallen

Hallen 1
Hallen 2