Share

Lørdag 20. oktober er det klart for årets siste løp i INC Eikefjord Løpskarusell. Løpet arrangeres i den raske og kontrollmålte løypa på Storebru. De som har deltatt i minst tre av fem løp i år får en karusellpremie som blir delt ut etter løpet.

Distansene er 10 km, 5 km, 3000 meter (ny), 2 km barneløp og mosjon (uten tidtaking). På grunn av 50-års markeringen til Eikefjord IL samme dag, går starten én time tidligere enn normalt, med 3000 meter og barneløpet først ut klokka 11. 10 km og 5 km starter klokka 12.  

Den populære distansen 3000 meter arrangeres for første gang i løpskarusellens historie. Den har ofte har vist seg spesielt interessant for ungdom, men også voksne som ønsker å teste farten kan delta her. Løypa har i likhet med de øvrige distansene start på Storebru, men i motsetning til 10 km og 5 km som går i retning Hyen, så går 3000 meter traseén mot Endestad, med vending halvveis og retur til målgang på Storebru.

Det blir servert vann, saft og frukt etter løpet og kiosken på Samlingsheimen på Storebru er som vanlig åpen. Arrangøren, Eikefjord IL Friidrett ønsker både deltakere og publikum hjertelig velkommen.

HUMLESTØL

camera hum

HALLEN

Ingen bilder

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com