Onsdag er det igjen kino på Allhuset. Denne gangen viser vi som barneforestilling klokken 18:00 Nanny McPhee (Alle) , og deretter klokken 20:00 Fun with Dick and Jane (11 År)

Film er best på kino!

 

NANNY McPHEE

De syv Brown-søsknene Simon, Tora, Eric, Lily, Christianna, Sebastian og Baby Aggy er kanskje de mest umulige barna i verden.

Deres stakkars far, Mr. Brown (Colin Firth) står i gjeld opp til halsen, han har hendene fulle med å ta seg av de syv, og jobber lange dager ved det lokale begravelsesbyrået. Barna, og særlig eldstesønn Simon, føler seg forlatt av faren, som må ansette en "Nanny"-en barnepike-til å ta seg av dem mens han arbeider hele dagen. Men barna anført av Simon blir mer og mer håpløse, og skremmer bort de første 17 barnepikene med letthet.

Så en kveld, mens barna er på kjøkkenet og lager kaos, kommer en komisk utseende-ja rett og slett stygg-gammel dame på døren, med potetnese, ett eneste gigantisk øyenbryn, store vorter og en usannsynlig stygg hengetann. Hun kaller seg Nanny McPhee (Emma Thompson). Mr. Brown har sine sterke tvil om den stygge og strengt utseende kvinnen, men han er desperat etter hjelp. Nanny McPhee har kun 5 regler som barna må leve etter: "Legg deg når du er blitt fortalt. Stå opp når du er blitt fortalt. Kle på deg når du er blitt fortalt. Hør etter!" og "gjør som du er blitt fortalt." Reglene er enkle, men Nanny McPhee håndhever dem med jernhånd-og en tryllestav! Hver gang barna forsøker å gjøre ugagn mot Nannyen sin, bruker hun tryllestaven og lar dem få smake sin egen medisin. Og etter hvert som barna venner seg til å leve etter reglene, blir Nanny McPhee på mystisk vis litt mindre stygg; litt mer elskelig.

"Nanny McPhee" er en komedie-/eventyrfilm for hele familien, og det er skuespiller Emma Thompson som har skrevet manuset, som er en adaptasjon av bøkene om "Nurse Matilda" av Christianna Brand.
Hentet fra: filmweb.no

FUN WITH DICK AND JANE

I komedien Fun With Dick And Jane med Jim Carrey og Téa Leoni, opplever Dick Harper (Carrey) at årevis med hardt arbeid omsider belønnes når han blir forfremmet til visepresident i Globodyne, en verdensomspennende markedsleder innen sammenslåing av mediahus. Men etter nøyaktig et døgn i sin nye jobb, blir Globodyne knust av en ulykke av Enron-aktige proporsjoner - og Dick sitter igjen med Svarteper.

Dicks plutselige og uventede fall fra suksessens tinder betyr at han ikke har rukket å sette til side midler for dårligere tider. Nå raseres alt rundt ham, og Dick og hans elskelige kone Jane (Leoni) kan bare stirre i vantro etter hvert som deres luksuriøse hjem, flotte biler og statusbevisste venner forsvinner i løse luften.

Etter bestandig å ha fulgt spillereglene og jobbet knallhardt og konsentrert for å bygge et komfortabelt liv for seg og sin familie, er Dick helt uforberedt på å gi slipp på den amerikanske drømmen. Men ved å plukke med seg en leksjon fra sin korrupte arbeidsgiver, får han en genial idé: Hvis tyveri var bra nok for hans tidligere sjef, er det bra nok for ham!

Med sine nyoppdagede evner og stor beslutningsvilje setter Dick og Jane ut på et hysterisk hevntokt for å lære storkapitalen en lekse den sent vil glemme.

Fun With Dick And Jane er en nyinnspilling av en film fra 1977 med Jane Fonda og George Segal i de to tittelrollene.
Hentet fra: filmweb.no

Fjellet

Fjellet
Fjellet 2

Eikefjord

Eikefjord 1
Eikefjord 2

Hallen

Hallen 1
Hallen 2