20091606-250-lavvoTirsdag blei ny lavvo sett opp ved Nipevatnet. Lavvoen vil være tilgjengeleg framover mot hausten, men vil bli demontert og lagra om vinteren.
For å reservere ”lavvogamma” kan ein sende ein SMS til Hilde-j. Ellingsund Tlf:41508930, eller sende ein e- post på : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Dugnadsgjengen fekk hjelp av Audvin Eikefjord til å køyre utstyret opp til Hovlandstøylen. Derfrå måtte teltet fraktast den lange vegen opp til Nipevatnet. Her blei lavvoen montert på samme plass som den gamle lavvoen.
Teltduk, stenger og ein del utstyr frå den gamle lavvoen blei pakka saman og frakta ned til Hovlandstøylen, der Audvin venta tolmodig for å køyre utstyret ned igjen til bygda. Teltduken vil bli send inn til produsenten for undersøking.

Denne lavvoen er litt mindre enn den gamle så det er ikkje plass til så mykje utstyr som tidlegare, men det er god plass til overnatting.

Fjellet

Eikefjord

HALLEN

Kopirett © 2021 Eikefjord.net. Alle rettigheter reservert. Ved bruk av artikler, bilder etc. skal det refereres til Eikefjord.net med lenke.

Utviklet av Inovalight.eu