ImageDen 5. romjulscupen - eller romjulssleiva som den vart døypt til på banketten i fjor, fekk i år ein ny vinnar. Hopengutta vant etter ein dramatisk finale.

Det stod 0-0 etter ordinær tid, 0-0 etter ekstraomganger og til slutt vant Hopen 3-2 etter straffesparkkonkurranse over Risetunet 2.

 

Det er fyrste gong Hopen vant og no er den eksklusive klubben av vinnarar utvida til 5 lag.

Image
Steinar, Arild, Hans Erik og Torbjørn

Årets cup vart arr utan skader verken på spelarar eller innventar! No er det kun banketten på Sjøhuset som gjenstår.... erfaringsmessig er det nokon som går på ein smell der også!!

Resultat:

Semifinale
Knapstad  - Risetunet 2   1-5
Reistunet 1 - Hopen   0-0 (0-1) etter golden goal.

Bronsefinale
Reistunet 1 - Knapstad  3-1

Image
Einast jenta var på vinnarlaget i bronsefinalen.

Finale
Risetunet 2 - Hopen   0-0 (0-0) 2-3 etter straffe.

FJELLET

endestadnipa-utsikta.jpg

Eikefjord

sentrum-juletre.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170401-basket.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com