Eikefjord ligg i indre del av Flora kommune i Sogn og Fjordane. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


Share

ImageMotorgruppa åpna den nye barnecrossløypa på Nesjane i dag. Det var møtt fram mange som ville prøve seg på både 2 og 4 hjulingane. Som forrige gong smilte ungane frå øyre til øyre når dei fekk prøve seg på syklane. Det var ikkje vanskeleg å sjå at ditta var moro.

Dei litt eldre fikk og lov til å prøve seg på firhjulingane, og som du ser var det en innbitt kamp for å komme først i mål. Begge to håpar den store bana snart blir ferdiggjort slik at dei kan bruke litt større kjøretøy.

Dersom gruppa får nok foreldre til å hjelpe til, vil det bli fast køyring på bana framover.
Ta kontakt med Ole Johni 91120973 eller Ottar 95868001

FJELLET

20140601-625-grunnevatnet.jpg

HALLEN

20170511-400-hallen.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com