ImageEikefjord Ungdomslag arrangerer saman med brannvesenet stort fyrverkeri på stranda nyttårsafta kl 24. Det blir liknande fyrverkeri som på opninga av kunstgraset.

Ver med og støtt opp om tiltaket, det gjer du ved å beale inn 100 kr til konto 3775.65.75482 eller ta kontakt med Asgeir Holsen direkte.

Blir dette vellykka blir dette ein årlig inngang til eit nytt år i Eikefjord.

 

Image

FJELLET

20060219-400-efj_st.jpg

Eikefjord

sentrum-juletre.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170401-basket.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com