ImageSveinung Grøneng Havn og Ole Jocob Lid er denne helga på Byrkjelo på friidrettsstevne. I stevnet er det innlagt kretskamp mot Hordaland der S&Fj leder med 8 poeng og det er første gang på mange år at dei leder etter 1 dag.
Stolte foreldre (Hanne og Atle) kunne så følgje karane til klasserommet som skal huse dei heile helga. Etter sosialt samvær med grilling og vollyball i kveld vender det karane nye innbyrdes konkuranse i kule i morgon (Søndag) og forsettelse av tevelingane mot kretslaget til Hordaland.
 

I dag hadde Ole Jakob klaff med teknikken og vann suverent med eit kast på 33,55. men han hadde eit kast over denne lengda som vart hårfint underkjendt. Sveinung hadde ikkje dagen i dag og sleit med teknikken og dette gav seg utslag i 4  underkjendte kast, men han fekk til eit siste kast på 30,62 som gav han ein 3 plass.

Image
Dei 2 frå Eikefjord som er tatt ut på kretslaget for Sogn & Fjordane


Til slutt kunne karane frå EIL gå på pallen og motta ei gull og ei bronsemedalje.

Image
Ole Jakob setter pers på 60 m. 8,38 (8,76) dette gav ein 6 plass

På mandag har kretslaget til S&F egentrening med oppfølging av gode trenerar i alle greinene,så dei skal kunne hevde seg godt i sommar og tevlinga mot alle Hordaland, Rogaland og Aust/Vest Agder i Haugesund til hausten.

Fjellet

Fjellet
Fjellet 2

Eikefjord

Eikefjord 1
Eikefjord 2

Hallen

Hallen 1
Hallen 2