20051015-150-lopFriidrettsgruppa arrangerer Eikefjord løpet i morgon klokka 14. Løpet er ein del av Løpskarusellen for Sunnfjord og Ytre Sogn som vert arrangert på hausten kvart år og har både konkurranseklasse og trimklasse.

Det er to løyper, ei kort på 3 km som går frå Stadion - ned i Havna og Kommunekaia - for så å svinge ut langs fylkesvegen til Stadion igjen.
Den lengste er 6,5 km og følger samme trasèen inn til fylkesvegen. Her fortset løypa inn i sentrum, bort i Sørgardfeltet og samme veg tilbake til Stadion.

Legg søndagsturen om Stadion og bli med på løpsfest du også.

20071013-550-lopskarusellen

FJELLET

20140601-625-grunnevatnet.jpg

Eikefjord

Sentrum-fugler.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20171105-400-styrke.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com