Det er kino fredag 11.12.2009 med "Julenatt i Blåfjell" kl 18.00. Dette er et samarbeid mellom bygdekinoen og Sparebanken, der banken reklamerer med gratis kino til Konglerike-kunder. Kl. 20.00 går "The Ugly Truth"

Vil oppmode ungdommen om å gå på kino (er jo fredagskveld) for så å møtes på Klubben etterpå til julegløgg og kos.

kl. 18.00 Julenatt i Blåfjell

Nå kommer blånissene til det store lerretet i et eventyr spekket med humor, drama, vennskap og varme. TV-seriene og teaterstykket var en forsmak; nå blir det neglebitende spenning i en spektakulær historie om blåsølvet og trusselen om evig natt. Langt borte i det snødekte Blåfjell, bor et folk som heter Blånissene og blant dem en liten blånisse-prinsesse som er redd for alt.

Prinsesse Fjellrose har aldri vært utenfor fjellets trygge vegger, og verden der ute virker stor og farlig for den engstelige prinsessen. En dag skjer noe som forandrer alt; Fjellroses far Fjellkongen har fått Gråsynet og hans tid går mot slutten. Hun får vite at Husfolkene har noe som kan gjøre syke friske. For å redde den hun elsker høyest, må hun trosse frykten og reise ut av Blåfjell.
På den farefulle ferden blir hun klar over at ikke alle nisser er blå:

Rødnissegutten Dreng viser Fjellrose til menneskegården, hvor Rødnissene bor i bondens låve. Men på tross av sine gode hensikter, setter Fjellroses eventyr nisser av alle luefarger i fare - og Blåfjells hemme

Filmfakta

Premiere: 13.11.2009

Originaltittel: Julenatt i Blåfjell

Genre: Familiefilm / Barnefilm

Regi: Katarina Launing og Roar Uthaug

Skuespillere: Ane Viola Semb, Johan Tinus Austad Lindgren, Jan Gunnar Røise, Finn Schau, Kari-Ann Grønsund, Kyrre Hellum med flere

Nasjonalitet: Norge

Språk: Norsk

Lengde: 1 t. 24 min.

Sensur: 7 år

Begrunnelse: Mørk stemning og dramatiske effekter kan virke skremmende på de aller yngste. Filmen får derfor 7-årsgrense.

__________________________________________________________________________________________________________________________________

 

kl. 20.00

The Ugly Truth

Kampen mellom kjønnene spisser seg til i Columbia Pictures komedien The Ugly Truth.

Abby Richter, (Katherine Heigl) er en lettere romantisk hemmet produsent for et morgenprogram som etter sin årelange søken etter den perfekte mann sitter igjen håpløst singel. Hun får en brutal vekker når sjefene hennes setter henne inn sammen med Mike Chadway, (Gerard Butler) en kompromissløs TV -personlighet som lover å avsløre den grusomme sannheten om hva som driver menn og kvinner.

Filmfakta

Premiere: 04.09.2009

Originaltittel: The Ugly Truth

Genre: Komedie

Regi: Robert Luketic

Skuespillere: Katherine Heigl, Gerard Butler, Eric Winter, John Michael Higgins, Nick Searcy, Kevin Connolly,Cheryl Hines

Nasjonalitet: USA

Språk: Engelsk

Lengde: 1 t. 36 min.

Sensur: Tillatt for alle

Begrunnelse: Filmen inneholder ingen scener som antas å kunne ha skadelig virkning på de yngste.

Fjellet

Eikefjord

HALLEN

Kopirett © 2021 Eikefjord.net. Alle rettigheter reservert. Ved bruk av artikler, bilder etc. skal det refereres til Eikefjord.net med lenke.

Utviklet av Inovalight.eu