Share

Nedbøren natt til laurdag grov djupe furer i grusen på fleire av dei kommunale grusvegane i området kring Eikefjord. Mellom anna på Knapstad, Løkkebø og på Hatleset.
- Vi har vore og sett på Løkkebøvegen, og allereie tysdag skal to mann innover for å reparere alle desse vegane. Vi har dette under kontroll, seier fagleiar veg og park Sigmund Solheim i Flora kommune til Firdaposten.
Kilde: Firdaposten

FJELLET

20060219-400-efj_st.jpg

Eikefjord

20130203-Humlestol.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170517-400-toget.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com