Kundekveld. Megarabatter. Bli ny. Styling. Tips. Mote. Trend.


Fra vår leverandør Saint Tropez kjem frisør, makeupartist og stylist Astri Nordbo. Blant påmeldte kunder trekker vi ut ein person som vinn styling og gratis antrekk.
Søndag 15 September fra klokka 1800. Vi serverer tapas i kafèen. Alle rettigheter.


Ønsker du å vere med i konkurransen om å vinne gratis antrekk og styling, meld deg på ved å kommentere arrangementet på facebook eller ring oss på 57744601.

Alle som DELer arrangementet på facebook vert med i trekkinga av årsmedlemskap :-)

Meir info om dette får du på kundekvelden :-)

Helsing In-spirejentene :-)

FJELLET

20060611-550-vikan08.jpg

Eikefjord

20140816-barngraatass.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170511-400-sang.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com