Sommaren er bak oss og haustmørket er over oss, like overraskande som kvart einaste år. Utruleg mange både barn, ungdommar og voksne ser tydlegvis godt i mørket, men dei stakkars bilistane sit på nåler bak rattet og håper at det ikkje er han som er uheldig og treff ein usynlig fotgjengar eller syklist.

VER SÅ SNILL OG GJER DEG SYNLEG I TRAFIKKEN.

Refleks og lys hjelp. Foreldre, trenarar og andre - pass på dei håpefulle, vi har ingen å miste i ei tragisk ulykke.

FJELLET

blanipa1.jpg

Eikefjord

20041010-sentrum.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170517-400-toget.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com