Det vert felles avslutning  for heile idrettslaget i Allhuset laurdag 26 oktober kl 20.00.

Det betyr at fotballen –ski –friidrett-basket-styrke + supportarar og andre i bygda er hjarteleg velkomne på same festen.

Dette vert kjekt, ta med deg danseskoa dine, din betre halvdel, vener og kjære og bli med du og! Det vert til dømes utdeling av vanlege og uvanlege prisar før det vert servering god mat. Etter maten vert det levande musikk frå scena som du kan svingje deg til ut i dei nattlege timar.

No veit ein om datoen og meir info kjem når globetrottar og leiar i hovudlaget endeleg kjem heimatt frå nok ein ekspedisjon til fjerne land og strøk.

FJELLET

Strandanipa.jpg

Eikefjord

20131012-knapstadst.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170401-basket.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com