Fotball sesongen 2013 250Fotballgruppa inviterer til fotballfest og stormande jubel for dei aldersfastlagde laga på Allhuset torsdag 24. oktober kl 18.00-20.00.

 

Festen er open for alle, så spelarane må ta med seg familie, slekt, vener og naboen.

Laga ein skal feire denne kvelden er alle laga i frå dei minste miniputtane til dei to eldste laga våre i aldersfastlagd, nemleg gutelaget og jentelaget. Dame- eller herrespelane er sjølvsagd og velkomne til denne festen.

Det vert servering av mat, pølser, kaffi og kaker, samt underhaldning. Ein vil og dele ut diplom og diverse prisar til spelarane. Mellom anna vert det delt ut to Fair Play-prisar til ein spelar på smågutelaget og ein spelar på J 12 som har vist gode Fair haldning gjennom sesongen.

Ein soleis vil ynskje spelarar, foresette, trenarar, leiarar, dommarar og alle andre hjarteleg velkomen til fotballfest i Allhuset torsdag 24. oktober kl 18.00!

Fotball sesongen 2013 500

 

FJELLET

endestadnipa-utsikta.jpg

Eikefjord

20140816-barngraatass.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170517-400-toget.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com