2012-senior-fest-250I morgon laurdag kl 20 brakar det laust med årsfest for idrettslaget og resten  av bygda!

Bli med du og!

 

Idrettslaget vil samle idretten og bygda til ein hyggeleg Årsfest for Eikefjord Idrettslag Laurdag 26.10.13 kl 20.00 på Alhuset!!!

Kva er vel bedre enn å samles over god mat, god drikke og hyggeleg selskap og gjere stas på oss sjølv og kvarandre for den aktivitet og prestasjon som ein sjølv eller andre har oppnådd i året som har gått?????

Påmelding…sjå lengre ned!!

Det vil verte servert Tapas mat og mulighet for å kjøpe god drikke i baren.

Du trenger absolutt ikkje å ha vore så veldig aktiv sjølv for å delta, her kan i alle bygda  melde seg på!

Det vil verte utdeling av prisar og merksamder, og EIL vil tørke støv av ein litt forelda tradisjon og gje Idrettspris til ein ungdom som har merkt seg ut til å få ein litt større merksemd.

Bindande påmelding : sms/telefon: 95967753 (Silje Fraas Øren).

Pris: 250,- pr pers. Betales ved inngang.

Hjerteleg Velkommen til eit festleg lag!!!!

Dersom nokon lurer på antrekk, så er vel dressjakke og dongeribukse/finbukse ein vinnar trur vi.

Sjå her for bilete frå festen i fjor.

 

FJELLET

20060611-550-vikan08.jpg

Eikefjord

20130611-kyrkja.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20190817-400-efjdg.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com