Skigruppa har starta på 20131116-250-dugnadsin del av dugnaden med turløypa rundt Eikefjord. Frå Nesjane bygger dei sti direkte inn klubbhuset på idrettsbana.

Det vart ein del felling av tre og arbeid med gravemaskin innover, men gjengen fekk også lagt ein del grus også.  Litt meir dugnad så er denne delen også ferdig.

 

For skigruppa stilte Vidar Knapstad, Odd Magne Øren,Jan Olav Endestad,Bjarte Liseth, Idar Øren med gravemaskina, Bendik Liseth, Jakob Endestad og Matias Knapstad.
20131116-600-dugnad

FJELLET

blanipa1.jpg

Eikefjord

20130203-Humlestol.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20190817-400-efjdg.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com