På grunn av nye satsingsområder og auka arbeidsmengd søker In-spire As ein positiv, løysingsorientert og utadvendt person med lidenskap for matlaging og heimelaga mat.

In-spire As utvida drifta i 2013 med satsing i eigne lokaler, og driv no i tillegg til blomsterbutikk, interiør og mote, no og selskapslokale med kafèdrift.

For å utvikle og styrke den delen av drifta som gjeld selskap og kafè søker vi no ein person i 50-100% stilling. Stillinga vil verte tilpassa den personen som vert tilsett. Vi ynskjer ein person med tankar og idear for kafèdrifta. Interesse for blomster, mote og interiør er og ein fordel, som ein del av laget vårt. Erfaring og lidenskap for matlaging kompenserer for fagleg bakgrunn.   

Drifta av kjøkkenet vil vere i tett samarbeid med dagleg leiar og øvrige tilsette, og til stillinga ligg planlegging og utvikling av dagleg kafèdrift, selskap og opplevingsprodukt. Stillinga gjev fleksibilitet i forhold til arbeidstider, og ein del arbeid på kveldstid inngår.

Spørsmål og interesse kan rettast til Nina på tlf 95152023. Søknad med referansar sendast til [email protected] laksewrap

Fjellet

Fjellet
Fjellet 2

Eikefjord

Eikefjord 1
Eikefjord 2

Hallen

Hallen 1
Hallen 2