Gode kunde

Vi er så heldige på In-spire at vi kan få presentere to flotte damer til, som vi har fått med oss på laget.

Nytilsette;

Kine Osland er 26 år, fra Florø, har to små barn og ein kjekke mann. Ei spennande jente med lidenskap for mat og sunne gode råvarer. Vi gledar oss til at ho skal vere med å kokkelere og utfolde seg på kjøkkenet her i huset.

Tove-Lise Gaare Mo kjenner dei fleste av oss frå før, i alle fall vi som har møtt hennes blide lune vesen i barnehagen gjennom mange år. Tove Lise søker nye utfordringer og vil utvikle andre sider av seg sjølv her hos oss, i tillegg til at ho jobber litt for sin kjekke rørleggermann John, som vi kjenner gjennom Mestermo J

Som resultat av ny inspirasjon, byr vi denne helga på tortillapizza, lunchboller, rosinboller og vaffler, i tillegg til det vanlege. Nytt i disken er og sukker, laktose og glutenfri sjokoladekake (ja det går faktisk an,  kom og smak ;-) Og sjokoladekuler utan sukker og gluten.

Søndagens middag;

Komler med deilig tilbehør…..

Telefon;

Da vi har litt trøbbel med fastlinja inn til butikken, og ei vidarekobling til mobiltelefonen, så ring gjerne direkte på denne, på 41698480. Svarar vi ikkje med ein gang, så ringer vi deg opp att J

sjokoladekake

Fjellet

Eikefjord

HALLEN

Kopirett © 2021 Eikefjord.net. Alle rettigheter reservert. Ved bruk av artikler, bilder etc. skal det refereres til Eikefjord.net med lenke.

Utviklet av Inovalight.eu