Vi har endelig fått snø i lysløypa på Humlestøl, og løypa har vert oppkjørt snart ei veke no.

Løypa vert oppkjørt etter snøfall,  og i utgangspunket til kl. 18.00 på yrkedager, og kl. 11.00 I helga.

-          Skigruppa har fått tak i klubbdress, og vil selge klubbdressen til medlemmer til reduserte priser, med logo og klubbnavn.

Type trenings jakke, og bukse Craft.  (Sjå bilde.) Dette er av god kvalitet. Jakke kr. 500, og bukse kr. 300.

Er det gode snøforhold vil skigruppa arrangere smørekurs / trening og salg av klubbdress, No på lørdag eller søndag. (kommer tilbake med melding om dette på eikefjord.net.)

skidress

FJELLET

20060219-400-efj_st.jpg

Eikefjord

20041010-sentrum.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20171105-400-styrke.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com