20170311 300 brigtLørdag arrangerte Grendalaget årsmøte, synfaring og idedugnad. Først var det årsmøte der ei imponerande årsmelding blei gått gjennom. Like imponerande er arbeidsplanen for 2017. Her skal det største prosjektet, idrettshallen, avsluttast med gangske mykje dugnad. Også fleire andre prosjekt legg opp til dugnad som f.eks ryddedag 6. mai.

Valnemda hadde ein enkel jobb dette året. Heile styret tok gjenvalg og Brigt Samdal fortset som leiar.

Etter årsmøte gjekk turen til omvisning i idettshallen.

20170311 600 hall01

Det er nesten uvirkeleg å komme inn i ein så flott idretthall. Skjer dette verkeleg i Eikefjord. Vi kan være riktig stolte av dette bygget med stor hall, god scene og fasiliteter for styrketrening.

20170311 600 hallen02

Spesiell ribbevegg i eine salen. Ved å folde ut ribbeveggen kjem spegler fram. Dette vil være til god hjelp for densegrupper og andre som har behov for å studere teknikk under trening.

Formell overtaking av hallen skjer truleg mandag 13/3. Skulen treng ca ein månads innkjøyring før vi andre slepp til i hallen.

Siste del av møtet var idedugnad for Eikefjorddagane 2017. Mange idear for aktivitetar blei lanserte så gjenstår det å sy saman eit godt arrangement for 15. års arrangementet.

Vidare utover kvelden var det mat, konkurrnaser og mange gode diskusjonar.

 

Fjellet

Fjellet
Fjellet 2

Eikefjord

Eikefjord 1
Eikefjord 2

Hallen

Hallen 1
Hallen 2