Eikefjord ligg i indre del av Flora kommune i Sogn og Fjordane. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


Share

Sparebanken Sogn og Fjordane har gitt Eikefjord grendelag ei pengegåve på 50.000 kroner. Dette dekker ein del av kostnaden ved å legge asfalt langs den mykje brukte promenaden som går frå Eikefjord sentrum til miljøstranda. Det går også til å ruste opp møteplassane med benkar langs promenaden, fortel grendelagsleiar Silje Fraas Øren til Firdaposten.

– Eg heiv meg rundt og ringde entreprenørar så fort eg fekk stadfesta at Sparebanken Sogn og Fjordane ville gi oss 50.000 kroner. Håpet er å få det gjort før vinteren, seier Øren.

– Dette er difor vi støtter dette tiltaket: Det er ingen bygd i Norge som har større dugnadsånd og gjennomføringsevne enn Eikefjord. Få andre er like flinke til å hive seg rundt og få folk med seg, seier Aukland.

Les meir i Firdaposten

.

FJELLET

20060611-550-vikan08.jpg

Eikefjord

20131012-knapstadst.jpg

HALLEN

20170517-400-toget.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com