Trond Ove Hopen har engasjert seg i grendelaget etter at han flytta hit for to år sidan . Ei av sakene han brenn for er ein inngangsport – ein nettstad – retta mot andre som vurderer å flytte til bygda. Denne nettstaden er Trond Ove og grendelaget no i ferd med å utvikle.

– Det er klart, eg som sjølv er tilbakeflyttar ser at det manglar ein oversikt tilpassa andre som er i same situasjon som vi var i; ein oversikt over kva som faktisk er av eigedom til sals her i Eikefjord. Men ikkje berre det, den må også fortelje noko om kva bygda har av aktivitetstilbod, skuletilbod og barnehage; i det heile all informasjon som andre som ønsker å flytte heim att til Eikefjord treng, seier Trond Ove til Firdaposten.

Leis meir i Firdaposten

Etter dei opplysninger som kjem fram i denne reportasjen skal grendalaget starte ein paralell til eikefjord.net som har vore Eikefjord sin kanal i meir enn 20 år.

Fjellet

Eikefjord

HALLEN

Kopirett © 2021 Eikefjord.net. Alle rettigheter reservert. Ved bruk av artikler, bilder etc. skal det refereres til Eikefjord.net med lenke.

Utviklet av Inovalight.eu