I dag har Røde Kors Besøkstenesten i Eikefjord 10 års jubileum.

Vi har mange gode minner og kjekke episoder å sjå tilbake på. Vi har 10 bussturer til Førde med middag og shopping bak oss. Vi har samarbeida med andre lag og organisasjoner og pivatpersoner og fått arrangert diverse turer, fått på plass bord og benk ved alderstunet. Vi har fått skaffa TV til både A-stova via grendalaget, B-stova via Røde Kors og til eine avlastningsrommet som en privat person har donert. Vi har arrangert 10 grillfester. To hattefester. Vi har fått fornya både julepynt og påskepynt og fleire privat personer har også donert duker og pynt. Vi har arrangert bakedager før jul, laga fastelavensboller, pynta til 17 mai. Vi har jobba dugnad i hagen og planta i potter. Vi har arrangert kaffi på stova, hatt trilleturar på stranda, hjelpt mange av dei eldre til å delta på diverse tilstelninger i anledning Eikefjord dagane, 17 mai, møter, besøk m.m.

Vi er heldige som har ei slik god dugnadsånd i Eikefjord.

Vi har ett flott grendalag, pensjonistlag og fleire sanitetslag og mange privatpersoner som gjerne stiller opp og hjelper til når det trengs.

Tusen takk til alle sammen som har vert med å bidratt desse åra.

Fjellet

Eikefjord

HALLEN

Kopirett © 2021 Eikefjord.net. Alle rettigheter reservert. Ved bruk av artikler, bilder etc. skal det refereres til Eikefjord.net med lenke.

Utviklet av Inovalight.eu