Sogndal vant ein fortjent 2 - 1 seier over Lillestrøm. Spesielt i første omgang var Sogndal best. Kampen viste at Sogndal har sjølvtillit, medan Lillestrøm har mangel på dette.
Alexander Ødegård skåra for Sogndal etter 40 min av første omgang og denne ledelsen heldt til pause. I det 36 min av andre omgang skåra Håvard Flo enkelt etter tafatt spel i Lillestrøm sitt forsvar. Magnus Powell reduserte 4 min før full tid på ei vakker heading. Dommar Dan Kåre Esp, som var Eikefjord sin aktør i kampen, gjorde ein god jobb med fløyta.
Det blei sett solid publikumsrekord på Eikefjord Stadion med heile 1124 betalande tilskodarar. Fotballgruppa takkar alle for frammøtet og ønsker velkommen til Lillestrøm - Brann på søndag