ImageOle Jakob Lid var i år den som særskilt merka seg ut, då han har oppnådd svært gode resultat i sin klasse i fleire Friidrettsgreiner. Nokre resultat er m.a i kule:10.12 m, diskos 30.40 m og slegge 31.59 m.
I tillegg har Ole Jakob vore spelar på smågutelaget til Eikefjord Fotball, og vore aktiv skiløpar på Humlestøylen siste sesong.
Årets Idrettsutøver er vald på bakgrunn av interesse, resultat og alsidighet, og er meint og motivere til vidare satsing på Idretten.
Idrettslaget ønskjer lykke til vidare neste sesong !

FJELLET

blanipa1.jpg

Eikefjord

20131229-nipevatn.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170401-basket.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com