ImageEikefjord Skulemusikk vart grunnlagt for 40 år sidan og lørdag feira dei seg sjølv med kyrkjekonsert og festmiddag.
 
For å syne at det er framtida som er viktig for skulemusikken, var det aspirantane som fekk det ærefulle oppdraget å spele solo. Dette var så vellykka at aspirantane måtte spele soloen som ekstranummer, til taktfast trampeklapp av publikum.
 

Skulemusikken sammen med Flora-Bremanger Brassband framførte "You never walk alone".
Image

Under jublieumsmiddagen i Allhuset ble det delt ut medaljer for 1, 5, 10, 20 og 30 år i skulemusikken.  Det var også gitt en liten oppmerksomhet til andre framtredende personer i korpset, samt til dei nye aspirantane.
På scenekanten sit Fay Løvseth som gjer ein glimrande jobb som dirigent i skulemusikken.
Image

FJELLET

nipevatnet2.jpg

Eikefjord

20080816-eikefjorddagane-079.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170517-400-toget.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com