Image
Foto K.Havn

I ettermiddag litt før kl 15 kolliderte to bilar i Kvalvika. Den eine bilen kom frå Eikefjord og har svinga inn på riksveg 5. Der frontkolliderte han med bilen som kom på riksvegen.
Ein mann i 70 åra blei lettare skadd i ulykka medan føraren av den andre bilen, ein mann i 30-åra, kom frå ulukka utan fysiske skader. Det var ikkje fleire personar i bilane.

Bildet er tatt innover med krysset til Eikefjord i bakgrunnen.

 

 

Bilane vart svært ramponerte i ulykka.

Image

Image

FJELLET

Strandanipa.jpg

Eikefjord

20041010-sentrum.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170517-400-toget.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com