Vi minner om korsprell på Allhuset lørdag kl 19:30. I etterkvart velkjend stil er sprellet i år spekka med frivole løyer og harselas med det meste. Musikalsk har koret hatt fokus på dei gylne 70-åra, og sett saman ein velsmakande for ikkje å seie velklingande ”sviskekompott”. Alle melodiane du får høyre er blitt eviggrøne og toppa hitlistene i månadsvis i ”gamle dagar” Med seg denne gongen har koret eit heilproft band; Steinar Karlsen, Jarle Grotle og Laila B.

Vel møtt til ein trivleg lørdagskveld på Allhuset. Biletter fås kjøpt på butikkane.

 

FJELLET

20140601-625-grunnevatnet.jpg

Eikefjord

Sentrum-fugler.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170401-basket.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com