ImageKoriander innviterte til svisker og koriandersalat i går kveld. Bygdefolket møtte mannsterkt fram så det var nesten ikkje ein ledig stol i Allhuset. Sviskene og salaten som blei servert vart godt mottatt skal ein dømme etter klappsalvene og krampelatteren i salen.

Heile showet blei leda av radioreporter i Skrikhågane radio, Jarle Storevik som også er hovedmann bak mange av tekstane.

Her var det som det skal være mykje harselering med særs framtredande politikarar, men også enkelte personer frå bygda. Alt i ein god tone som fekk latteren fram.

 

 

Image
Koret med solist Per Cristian Hansen, eit musikalsk høgdepunkt
Image
Steinar Karlsen, Jarle Grotle og Laila B.Aleksander Vilnes( trommer) og Kim Arin Schei(bass)
Image
Mølster overtaler Bente politisk
Image
Dirigenten betatt av presten som skal busette seg i Eikefjord
Image
Skandale med korrupsjon i 4.div.
Image
Kva ser byreven på sin vandring
Image
Sentralbordet på SMS
Image
Sleggemannen atter ute med sin kunst
Image
Atema med kunstnerisk egenreklame
Image
Laila B. med dugnadsabstinens
Image
Jarle hypnotiserer koret til å synge rent.
Image
Jarle Storevik, tekstforfatter og radiomann
Image
Takk til alle
Image
Kvelden vart avrunda med karaoke og dans

 

FJELLET

Strandanipa.jpg

Eikefjord

sentrum-vinter.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170401-basket.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com