Mange har etterlyst tilbudet som var på Sjøhuset fredagskvelden på Eikefjord dagane. Sjøkroa blir ikkje åpna, men derimot blir det sett opp telt ved Allhuset som blir åpe utover kvelden og inn i dei seine nattetimar.
Det blir salg av øl og vin og kanskje nokre kameratslege kappestrider utover natta. Som ein ser av bildet var det nokon som benka seg i teltet forige helg for å være forberedt til Eikefjord dagane.

Ta deg ein tur innom teltet i morgon kveld, du finn helt sikkert kjentfolk der.

FJELLET

nipevatnet2.jpg

Eikefjord

20140816-barngraatass.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170517-400-toget.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com