20071206-250-olaugI ettermiddag kunne vi høyre at ei jente frå Eikefjord var på fylkestoppen. Olaug Alvheim er gift og er busett i Steinhovden. Mange kjenner ho som vokalisten som gjer Twilight frå Stryn enda bedre.
Låta ho var på fylkestoppen med idag har ho skreve sjølv for ei tid tilbake. I sommar var ho i Nashville og kom i kontakt med ein produsent som stilte med proffe studiomusikere og på to dagar var låta spelt inn. Låta er så bra at Olaug er med blandt dei 18 som kan gå vidare til finalen i årets Luttpris. I morgon settes sluttstrek og dei 5 beste går vidare til finalen i Sogndal 21. desember.

Høyr "Dreams to remember" av og med Olaug Alvheim

Stem på kandidat til årets Luttpris. Olaug finn du i andre gule ruta.

FJELLET

hovlandstoylen.jpg

Eikefjord

20150815-prebe.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20190817-400-efjdg.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com