Olaug Alvheim gjekk fredag vidare til finalen i Luttprisen 2007. No er andre omgang i nettavstemminga igang og den varer fram til 17 desember. 21. desember er Olaug i Sogndal der årets luttpris blir utdelt.

Heilt sidan ho som lita jente stod framfor speilet heime med hårbørste som mikrofon og var Tanja Tucker har Olaug Alvheim vore over opptatt av countrymusikk . Interesssa vart ikkje mindre då ho fekk møte og spele med den store stjerna for nokre år sidan. No er Olaug ei lita stjerne i eige fylke, og du kan hjelpe ho heilt til topps.

Høyr "Dreams to remember" av og med Olaug Alvheim

Stem på kandidat til årets Luttpris.

FJELLET

Strandanipa.jpg

Eikefjord

20140816-barntohjul.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170401-basket.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com