Romjulssleiva er også i år i gode hender. Per Øyvind har alt klart og har alt utropt vinnaren. Vil du gjere noko med det kan du melde på laget ditt til Per Øyvind tlf/SMS 480 24 999.

Turneringa startar lørdag 3. juledag kl 16.00. Bankett med premieutdeling frå kl 20.00

Hugs at ein må ha tilknytning til laget/plassen - være i slekt eller bukseforlova med nokon for å spele på laget.

I fjor vart det oddsbombe. Risetunet med Fraasen i mål stakk av med seieren. Når dei kan vinne kan kven som helst vinne.

FJELLET

20140601-625-grunnevatnet.jpg

Eikefjord

sentrum-juletre.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20171105-400-styrke.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com