Tradisjonen tro arrangerer Nærleiken en sosial og trivelig romjulsquiz i år også.

Siden dette er en av årets mest populære quizer, så er arrangementet lagt til Allhuset slik at vi kan få plass til alle som har lyst til å delta. Dørene åpner kl 20, men selve quizen starter ikke før kl 21.

Mona Standal leder som vanlig quizen. Hvem vet hva slags kompliserte spørsmål denne damen drar ut av ermet i årets siste quiz??

Vel møtt!

FJELLET

Strandanipa.jpg

Eikefjord

20150917-betnene.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170511-400-hallen.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com