Då er det klart for den tradisjonsrike romjulsquizen! Som tidlegare år er det bankett for romjulssleiva før quizen. I fjor var vi 105 deltakarar. Kanskje vi blir endå fleire i år??? Ta med deg gode vener til kunskapsstrid og sosialt samvær! :-)) Som vanleg er det maks seks personar per lag og 20 kr for å delta!

PS. Eit av spørsmåla vert korleis stavar ein ordet "kunskapsstrid, så her er det berre å lese seg opp før moroa startar i morgon.

Velkomen! :-))

 

 

FJELLET

Strandanipa.jpg

Eikefjord

20150911-betnene.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170401-basket.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com