”Eikefjord på langs” vart arrangert for første gong 10.september. Dette var kanskje den våtaste dagen i heile 2011. Så det var berre nokon få som tok ”laus” på turen denne dagen.
Dette var; André Hamn, Arne Odd Løkkebø, Kolbjørn Hovland, Ragnhild Høyset og Reidar Høyset. Pga det dårlege veret utvida arrangøren tidsrommet til å gå ”Eikefjord på langs” til 1. november.
Alle som har sendt inn klyppekort til friidrettsgruppa får tilsendt deltakardiplom og har vore med i trekning av treningsdressar frå Eikefjord Idrettslag. Totalt 24 er registrert med innlevert klyppekort og diplom.

Dei heldige vinnarane av treningsdrakt med Eikefjord Idrettslag profilering er:
Solveig Svardal og Elemine Josefine Ellingsund.

Deltakarar Eikefjord på langs 2011:

Arne Odd Løkkebø
Kolbjørn Hovland
Solveig Svardal
Rolf Endestad
Sigmund Solheim
Andrè Hamn
Ragnhild Høyset
Reidar Høyset
Per Øyvind Sørbø
Inger Karin Sørbø
Lina Sørbø
Elin Margrethe Sørbø
Anita Løkkebø
Hanne L. Nybø
Marlyn Tonheim
Margunn Eikås
Odd Asle Endestad
Torbjørn Knapstad
Irene Knapstad
Hilde Joveig Ellingsund
Elemine Josefine Ellingsund
Per Endestad
André Høyset
Anstein Aa
Eikefjord Idrettslag friidrettsgruppa legger opp til ny runde med Eikefjord på langs i 2012.

FJELLET

20060611-550-vikan08.jpg

Eikefjord

20130209-sentrum.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20190817-400-efjdg.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com