20111228-250-Vinnerlag_Kvalvik«Bøtta» og hengenomiet er fortsatt vel forvart på Nordsida av Sørelva. Kvalvik beseira Risetunet II i finalen på straffekonk etter sudden death. Beste lag fra søsida blei Sørgard II på 4’plass etter tap for Skaret i bronsefinalen. Meir kjem nok etter kvart på Eikefjord Fotball sine heimesider når redaksjonen der har fått tilbake munn og mæle etter atter å ha måtte tåle nok et forsmedelig tap.

Fra venstre Mads Hovland, Erling Austreim , Marius Hovland, Joacim Barlund

FJELLET

Strandanipa.jpg

Eikefjord

solnedgang.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20190817-400-efjdg.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com