Store deler av Sogn og Fjordane var utan strøm frå 1.juledag om kvelden til langt ut på 2. juledag. Ved strømbrot på over 12 timer kan ein søke nettselskapet om kompensasjon og SFE har lagt ut informasjon om dette. Søknad må skrivast på skjema som du finn på SFE Nett sine sider.

Dei fleste fekk igjen straumen etter 14,5 timer, medan andre mista straumen enda lengre.

Kompensasjonen er:
12 - 24 t : kr 600,-
24 - 48 t : kr 1400,-

Les meir hos SFE Nett

Hos Lovdata kan du lese om kompensasjonsordningen

FJELLET

endestadnipa-utsikta.jpg

Eikefjord

Sentrum-fugler.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170401-basket.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com