Ola Borten Moes håndtering av kraftlinjesaken har fått det til å koke over i Sogn og Fjordane Ap. I forrige uke ble det innkalt til hastemøte på Statsministerens kontor (SMK) for å roe ned stemningen, skriv BT.

Nils P. Støyva (Leder AP Sogn og Fjordane) var svært positiv etter møte. - På bakgrunn av alle innspill som er kommet regner jeg med at OED må vurdere saken en gang til, sa fylkeslederen til BT onsdag.
Da hadde han ikke fått med seg siste utvikling i saken.
Flere berørte grunneiere i Florø har klaget saken inn til Sivilombudsmannen. I et brev fra Olje- og energidepartementet datert 7. desember – dagen etter at møtet fant sted på SMK – avviser departementet all kritikk mot saksbehandlingen.

Les meir i BT

FJELLET

20060611-550-vikan08.jpg

Eikefjord

20131229-nipevatn.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20171105-400-styrke.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com