Eikefjord ligg i indre del av Flora kommune i Sogn og Fjordane. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


Share

Politiet fekk like før klokka 22 melding frå AMK om at det hadde vore ei traktorulykke i Svardalen på fylkesveg 541.

Det er ungdommar i tenåra som har køyrt traktoren. Den har hamna utfor vegen og har trilla nedover ei skråning. I følge politiloggen er det ikkje alvorlege personskader. Ein veit ikkje den eksakte alderen på dei tre ungdommane, men det er ting som tyder på at dei er for unge til å køyre traktor.

FJELLET

Strandanipa.jpg

HALLEN

20170511-400-sang.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com