Kirkerottene-250Mange barn rundt om i Norge har blitt kjende med Kirkerottene Vesle og Fredo. Gjennom filmar, lydbok og kyrkjeteater har barna kunna følgje dei to rottene på fleire spennande eventyr.

Denne gangen besøker kirkerottene Eikefjord kyrkje laurdag 17. august kl 13.00 og det er gratis  inngang. Dukkene og konseptet rundt rottene som sniker seg inn i kirken både engasjerer og utfordrer barna. På en unik måte blir de kjent med kirkerommet og symbolene og gjenstandene som finnes der.
Teateret passar for barn mellom 2 og 12 år og det er Eikefjord sokneråd som er arrangør.

FJELLET

20060611-550-vikan08.jpg

Eikefjord

sentrum-vinter.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20171105-400-styrke.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com